Månadsmöte 3 maj

Månadsmöte 3 maj

Vårsolen sköljer över våra ansikten där vi släntrar fram över gatstenarna i Gamla stan för att sedan huttra till när den kalla vindilen slår till med full kraft. Våren är här!

Vi träffas som vanligt i Vardagsrummet på Mäster Olofsgården (Svartmangatan 6) på den nya mötesdagen onsdag. Denna gång blir det tyvärr inte fiskgryta från Gamla stans fisk.

Månades gäst är områdespolisen Mikael ”Doktorn” Eriksson. Vi hade honom som gäst i april 2022 men det har hänt en del sedan dess som till exempel en fast lokal för polisen (Bollhusgränd 5). Han har en del att berätta och uppdaterar oss om läget på vår ö.
Artikel om Doktorn i ”Mitt i”.


Årsmötet
Tisdagen den 16 maj kl. 18.30 håller föreningen ordinarie föreningsstämma på Mäster Olofsgården (vi bokade lite sent så det blir i Gårdshuset/Ateljen). Vi bjuder på enklare tillltugg och dryck.


Nu på lördag, den 22 juni, är det åter dags för Kulturnatt Stockholm. Det händer mycket i hela stan, men antagligen händer det bästa i Gamla stan och då i synnerhet på Mäster Olofsgården! Där blir det ”…en sprudlande kväll med fantastisk musik, sång, jenka, flamenco, salsa, filmfestival, skulpturtillverkning, skattjakt, catwalk, musikinspelning i studion, fotoworkshop, kompisarmband, frigörande dans osv osv.”
Varför inte besöka MO studion och spela in klassikern ”We are the world” tillsammans med andra kulturnattsbesökare (klockan 18-22).