Ordinarie årsmöte den 23 maj kl. 19.00 på Mäster Olofsgården

Ordinarie årsmöte den 23 maj kl. 19.00 på Mäster Olofsgården

Måndagen den 23 maj kl. 19.00 håller föreningen ordinarie föreningsstämma. På dagordningen – som senast läggs ut på föreningens webb https://samverkanigamlastan.se/ den 8 maj 2022 – står bland annat val till föreningens styrelse och valberedningen har redan börjat sitt arbete. Är du intresserad av att finnas i föreningens styrelse? Kontakta valberedningen: Lotta Rajalin – lotta.rajalin@edu.stockholm.se och/eller Carina Eneroth – carina.skomakare@gmail.com!

På föreningsstämman kommer vi även att genom omröstning 1 att behandla frågan om ändring av föreningens stadgar. Omröstning 2 kommer att ske efter sommaruppehållet. Förslaget till nya stadgar läggs ut på föreningens webb samtidigt som dagordningen till stämman.   

När vi avslutat årsmötet tillsammans, går vi – om vädrets makter tillåter – till Junotäppan alternativt ut på gården till Mäster Olofsgården – och grillar och umgås i största allmänhet! Något ätbart och drickbart bjuder föreningen i någon mån på, men har du tid och lust får du gärna bidra med något efterrättslikande! 

Hälsningar
Styrelsen